Η Κόρα Καρβούνη μας δείχνει το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον Παναγιώτη Γαλανό (Βίντεο)

Η Κόρα Καρβούνη μας δείχνει το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον Παναγιώτη Γαλανό (Βίντεο)

Όπως έγινε γνωστό, τον επί χρόνια αγαπημένο της, Παναγιώτη Γαλανό παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο η Κόρα Καρβούνη.

Μάλιστα, η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram σχετικά με τον γάμο της, με την ίδια να μας δείχνει το νυφικό της και να ευχαριστεί δημόσια τον Άγγελο Μπράτη, που το σχεδίασε.

«Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά του γάμου. Αισθανόμαστε παντρεμένοι και ο γάμος είναι για την επισημοποίηση. Προτιμώ να κάνω ένα μεγάλο πάρτι. Μέσα μου νιώθω παντρεμένη», είχε πει πριν από λίγους μήνες η Κόρα Καρβούνη σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ενώ σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!», η Κόρα Καρβούνη είχε μιλήσει για το σύντροφό της, Παναγιώτη με τον οποίο μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας.

Η ίδια είχε εκφραστεί με τα πιο όμορφα λόγια για εκείνον, ενώ είχε αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο δεν είχαν παντρευτεί.

«Γιατί να γνωρίζετε περισσότερα; Εγώ ξέρω τα δικά σας; Αστειεύομαι. Δεν είναι ότι γνωρίζετε λίγα, αλλά δεν ασχολείται και κανείς. Όντως, είμαι άνθρωπος αρκετά σταθερός. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, ακόμα και οι καλές. Με αναστατώνουν. Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει έναν σπουδαίο άνθρωπο στη ζωή μου, με τον οποίο είμαστε αρραβωνιασμένοι. Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα γιατί είμαστε ράκη οικονομικά. Κατά την πανδημία ζούσαμε με το επίδομα. Έτσι, δεν μπορέσαμε να κάνουμε γάμο. Παρ’ όλα αυτά, πάντα λέω “ο άντρας μου” όταν αναφέρομαι στον Παναγιώτη», είχε δηλώσει η Κόρα Καρβούνη.