Η Κωνσταντίνα αποκάλυψε το απίστευτο ποσό που έπαιρναν οι τραγουδιστές για ένα βράδυ στις πίστες

Η Κωνσταντίνα αποκάλυψε το απίστευτο ποσό που έπαιρναν οι τραγουδιστές για ένα βράδυ στις πίστες

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα», παραχώρησε η Κωνσταντίνα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων θυμήθηκε ιστορίες από την καριέρα της, όπως αυτή που έβγαινε με άλογο στην πίστα, αναφέρεται σε παλιές της συνεργασίες και αποκαλύπτει ποιο τραγούδι απέρριψε που μετά έγινε μεγάλη επιτυχία

Ενώ για τις άσχημες στιγμές στις συνεργασίες που είχε όλα αυτά τα χρόνια, η Κωνσταντίνα τόνισε: «Με τον Νότη Σφακιανάκη κάναμε ντουέτα που τελικά κόπηκαν γιατί είχε ανασφάλεια ο Νότης».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ένα σχήμα που συμμετείχε στη Θεσσαλονίκη με Μαρινέλλα, Μοσχολιού και Βίσση: «Είχαμε κάποιες ιστορίες στο σχήμα, αλλά δεν ήμουν η μόνη. Είχαν και οι υπόλοιπες κυρίες τις δικές τους ιστορίες» θυμήθηκε.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα και για τα πολύ αγαπημένα ντουέτα που έχει κάνει, με τον Βασίλη Καρρά, τον Πλούταρχο, τον Στέφανο Κορκολή και τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, αποκάλυψε ότι τα μεροκάματα εκείνη την εποχή ήταν πάνω από 1.000.000 δραχμές και δουλεύαν έξι μέρες την εβδομάδα και αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τη Linda Evans όταν συνεργάστηκε με τον Yanni.

Τέλος, μίλησε για το τραγούδι που η ίδια απέρριψε, ωστόσο αργότερα έγινε επιτυχία, υπογραμμίζοντας: «Ήταν το “Ότι αγαπώ είναι δικό σου”, που δεν μπήκε στο δίσκο. Μετά όμως βγήκε με διαφορετική μουσική και τότε είχε τις προδιαγραφές για να γίνει επιτυχία».