Η Katy Perry αποκάλυψε πως κρατάει όλα τα ρούχα για την κόρη της σε αποθήκη με ειδική θερμοκρασία

Η Katy Perry αποκάλυψε πως κρατάει όλα τα ρούχα για την κόρη της σε αποθήκη με ειδική θερμοκρασία

Συνέντευξη στο περιοδικό People, παραχώρησε η Katy Perry.

Η τραγουδίστρια μιλώντας περί μόδας και οικογένειας, αποκάλυψε είπε πως έχει μια τεράστια συλλογή από τα εκκεντρικά της ρούχα και τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αποθηκευμένη για την κόρη της.

«Τα πάντα είναι σε μια αποθήκη — είναι σαν τη σκηνή με την ντουλάπα στο Clueless. Είναι όλα αποθηκευμένα με εικόνα και αριθμό. Η Daisy θα πάρει πολλά», είπε η Katy Perry.

Μάλιστα, η Katy Perry που έχει αποκτήσει την 20 μηνών κόρη της με τον Orlando Bloom, είπε πως αυτή τη στιγμή περνάει την φάση που θέλει να ντύνεται ασορτί με την Daisy.

«Είναι πολύ χαριτωμένο, γιατί έχεις περιορισμένο χρόνο πριν αρχίσει να μην θέλει να φορέσει αυτό που διαλέγεις, οπότε το κάνεις όσο μπορείς», είπε η τραγουδίστρια.

Επιπλέον αποκάλυψε πως το όνομα της κόρης της είναι εμπνευσμένο από μια ατάκα της Meg Ryan στην ταινία «You’ve Got Mail».

«Σε αυτή λέει, “Daisies are the friendliest flower” [οι μαργαρίτες είναι τα πιο φιλικά λουλούδια], και είναι τόσο αλήθεια- μια μαργαρίτα θα μπορούσε να φυτρώσει παντού και είναι τόσο αγνή και γλυκιά», εξήγησε η Katy Perry, προσθέτοντας πως η κόρη της είναι «πολύ γλυκιά».