Blue Origin: Το πρώτο βίντεο από το εσωτερικό της κάψουλας μετά την πτήση των έξι γυναικών στο διάστημα

Blue-Origin.png

Στο διάστημα με τον πύραυλο της Blue Origin του Jeff Bezos και άλλες 5 γυναίκες, ταξίδεψε την Μ. Δευτέρα η Katy Perry.

Συγκεκριμένα η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε από το Τέξας και διήρκεσε έντεκα λεπτά, συγκεντρώνοντας στο ίδιο διαστημόπλοιο έξι δυναμικές γυναίκες: τη Lauren Sánchez που είναι σύντροφο του Bezos, τη γνωστή παρουσιάστρια Gayle King, την ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα Amanda Nguyễn, την πρώην μηχανικό αεροδιαστημικής Aisha Bowe και τη σκηνοθέτρια Kerianne Flynn.

Ενώ η Blue Origin έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο βίντεο από την πτήση των έξι γυναικών, κατά τη διάρκεια της οποίας βίωσαν για τρία λεπτά την εμπειρία της μηδενικής βαρύτητας.

Μάλιστα, στα πλάνα βλέπουμε την Katy Perry να κρατά μια μαργαρίτα, ένα προσωπικό της σύμβολο αφιερωμένο στην κόρη της. Ενώ την ίδια στιγμή η Bowe από τη NASA, εμφανίζεται να κρατά μια μικρή σημαία της χώρας καταγωγής της, τις Μπαχάμες.

Η Flynn απαθανατίζεται να κοιτάζει έξω από το παράθυρο, ενώ η Nguyễn και η Sánchez αιωρούνται μέσα στην κάψουλα, χαμογελώντας.