Η Κατερίνα Παναγοπούλου εξήγησε το λόγο που κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Κατερίνα Παναγοπούλου εξήγησε το λόγο που κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Συνέντευξη στο περιοδικό Vita, παραχώρησε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega, μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε για ποιο λόγο αποφάσισε να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Καταφέρνω με δυσκολία να προστατεύομαι από τα αδιάκριτα βλέμματα. Επειδή είμαι πολύ εκδηλωτικός άνθρωπος, πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να πιέζεται από τον φόβο ενός κινητού που θα «ανέβει» και θα φωτογραφίσει εν αγνοία μου κάποια στιγμή. Είναι αδύνατο να το ελέγχεις πάντα, όμως είναι κάτι που έχω επιλέξει απολύτως συνειδητά», είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου και πρόσθεσε:

«Δεν μιλάω ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Η επικαιρότητα είναι συχνά τόσο δυσάρεστη, έχεις την ευθύνη να μεταφέρεις στους τηλεθεατές ειδήσεις που αφορούν τους μισθούς ή τις συντάξεις τους, οπότε μου προκαλεί μεγάλη αμηχανία αν λίγες ώρες πριν υπάρχουν σε sites ή περιοδικά φωτογραφίες από προσωπικές μου στιγμές.

Δεν μου αρέσει αισθητικά να διαφημίζω πόσο ευτυχισμένη μπορεί να είμαι ή τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Όταν γύρω μας συμβαίνουν τόσο τραγικά γεγονότα, η διαφήμιση της τυχόν δικής σου ευτυχίας και ευδαιμονίας δεν έχει θέση.

Γενικά είμαι κλειστό άτομο και θέλω να με μοιράζομαι μόνο με τους λίγους ανθρώπους που έχω επιλέξει να βρίσκονται στη ζωή μου. Με αυτούς θα πω τα πάντα, δεν κρατάω τίποτα κρυφό. Αλλά ως δημοσιογράφος έχω πλήρη επίγνωση πως, αν ανοίξεις την πόρτα στη ζωή σου, μετά δεν θα υπάρχει τέλος, ούτε είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις a la carte. Η επίκληση του σεβασμού στην ιδιωτικότητα συνοδεύεται πάντα με υπενθύμιση παρελθοντικής αυτοπροβολής χαράς και ευτυχίας».