Η αντίδρασή της Κατερίνας Παναγοπούλου στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media

Η αντίδρασή της Κατερίνας Παναγοπούλου στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», βρέθηκε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να δέχεται στα social media.

«Έχω πέσει θύμα των social media. Έχει γίνει “δολοφονία” χαρακτήρα κανονικά. Στο Twitter γίνονται αυτά, εκεί είναι το πιο άγριο. Γίνονται μάχες, γιατί υπάρχουν κομματικά τρολ. Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να βρίζουν δημοσιογράφους, ανθρώπους που έχουν την αντίθετη άποψη. Κάποτε τα διάβαζα, τώρα ούτε διαγώνια. Μπλοκάρω σωρηδόν. Επειδή σου απευθύνονται, φαντασιώνονται ότι κάνουν διάλογο.

Την περίοδο των μνημονίων που όλο αυτό γινόταν με μεγάλη ένταση και δεν ξέραμε τι ήταν, με ενοχλούσε, με τσάντιζε. Τώρα πια ξέρεις γιατί το γράφουν και πως οργανωμένο. Αφού ξέρεις πως είναι οργανωμένο, είναι σπατάλη ενέργειας, δεν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία. Ξέρεις πως όταν πεις την άποψή σου, θα σε χτυπήσουν. Γιατί να τους κάνεις τη χάρη; Δεν έχεις κανένα λόγο να χαλάσεις την ημέρα σου επειδή είπες την άποψή σου και ο άλλος θέλει να ξεράσει μίσος. Έχουν βγει άρθρα για το πόσο πληρώνονται τα κομματικά τρολ και τους έχουμε δει ποιοι είναι, τους ξέρουμε», δήλωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου.