Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραδέχτηκε ότι έμεινε σε σχέση ενώ ήξερε πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο

Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραδέχτηκε ότι έμεινε σε σχέση ενώ ήξερε πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ», παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην τηλεοπτική πραγματικότητα όσο και στην επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

«Βεβαίως μου έχει λείψει η τηλεόραση και βεβαίως θα βρισκόμουν ξανά σε ρόλο κριτή σε κάποια εκπομπή. Τώρα πια είναι όμως τόσοι πολλοί οι κριτές που δεν έχει και καμιά ιδιαιτερότητα. Τότε δεν ήταν τόσοι πολλοί», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη και συμπλήρωσε:

«Αρκετές φορές ένιωσα πως με πλησίασαν κάποια πρόσωπα λόγω της θέση μου. Δεν το έκρυβαν μάλιστα. Ότι ήθελαν, έλεγαν πως χρειάζομαι αυτό και αυτό. Αντιθέτως, έχει υπάρξει άνθρωπος ο οποίος έχει φύγει από κοντά μου διότι η έκθεση ήταν τέτοια που τον ενόχλησε και ήταν από τα ζόρικα κομμάτια.

Έχω μείνει σε σχέσεις που ήξερα ότι υπάρχει και κάποιο τρίτο πρόσωπο με την ελπίδα και την αγωνία να πείσω αυτόν τον άνθρωπο να μείνει μαζί μου. Το χειρότερο που έχω κάνει, και αυτό ίσως να μην το έχω ξαναπεί πουθενά, είναι πως έχω περιμένει πολλά χρόνια και έχω χάσει χρόνια αρκετά θεωρώντας ότι κάτι θα επιστρέψει στο σημείο που το θέλω εγώ για να ξαναγίνουν τα πράγματα όπως πριν».

«Θέλω πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί αλλά θέλω να το προσπαθήσω. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες και θεωρώ ότι, όταν το πολυλές, το γρουσουζεύεις» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη.