Κατερίνα Γκαγκάκη για το πρόωρο τέλος του “Mega Καλημέρα”: «Το ήξερα από νωρίς και επειδή ξέρω τα επόμενα, με χαροποιεί»

Κατερίνα Γκαγκάκη για το πρόωρο τέλος του "Mega Καλημέρα": «Το ήξερα από νωρίς και επειδή ξέρω τα επόμενα, με χαροποιεί»

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η επικοινωνιολόγος μεταξύ άλλων σχολίασε το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη.

«Πολύ γρήγορα θα μου ευχηθείτε καλή αρχή για το Tv Queen, είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Έκανα συζητήσεις πολύ αργότερα από τη στιγμή που εσείς το είδατε να γράφεται ως ρεπορτάζ», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Όσο για την Ιωάννα Μαλέσκου, η Κατερίνα Γκαγκάκη σημείωσε: «Πιστεύω ότι η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αδικηθεί στην ελληνική τηλεόραση. Ήρθε και μπήκε σε ένα καλούπι, το οποίο δεν θα έπρεπε να υφίσταται. Τον Ανδρέα τον ξέρω χρόνια, τον παρακολουθούσα παλιά, αλλά νομίζω ότι ο Ανδρέας του σήμερα είναι λίγο διαφορετικός. Δεν τους έχω δει μαζί, οπότε δεν ξέρω πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα».

Ενώ σχετικά με την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, η ίδια σχολίασε: «Η Ελένη ό,τι και να αποφασίσει σημαίνει ότι το έχει σκεφτεί καλά, δεν υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει την τηλεόραση καλύτερα από την Ελένη. Αν αποφασίσει ότι οι συνθήκες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, αυτό θα είναι».

Επίσης η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε κα στο πρόωρο τέλος της εκπομπής Mega Καλημέρα, λέγοντας: «Ήξερα αρκετά νωρίς λόγω της στενής σχέσης που είχα και επειδή ξέρω και τα επόμενα, θα πω ότι εμένα με χαροποιεί. Για πολλούς φίλους μου που είναι στην τηλεόραση ξέρω πράγματα».