Η Καλομοίρα αποκάλυψε τον απίθανο λόγο για τον οποίο τσακώθηκαν με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη

Η Καλομοίρα αποκάλυψε τον απίθανο λόγο για τον οποίο τσακώθηκαν με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», βρέθηκε η Καλομοίρα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων  αποκάλυψε τον απίστευτο λόγο για τον οποίο τσακώθηκε με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη μέσα στο αυτοκίνητο ενώ ήταν μπροστά τα παιδιά τους.

«Επειδή είχα μεγαλώσει σε ένα σπίτι που υπήρχαν πολλές φωνές, από μικρή ήμουν πολύ focus στο ότι όταν μεγαλώσω, θα έχω ένα σπίτι όσο πιο ήρεμο γίνεται. Δε λέω ότι όλα είναι ζεν, αλλά και εγώ και ο Γιώργος, όταν έχουμε μια διαφωνία, χαίρομαι γιατί δίνουμε ένα παράδειγμα στα παιδιά για το πως θα λύσουν κάτι» είπε η Καλομοίρα και συνέχισε:

«Θα σας πω ένα παράδειγμα που τσακωθήκαμε στο αυτοκίνητο, τσακωθήκαμε για βλακεία. Του είχα πει ότι φέραμε πέντε βαλίτσες και μου έλεγε, “όχι φέραμε τέσσερις βαλίτσες” και τα παιδιά έπαιρναν θέση και γυρνάω και λέω, “στοπ, μη μιλάει κανένας εκεί πίσω. Γιώργο, παίρνω τηλέφωνο τη φίλη μου και της λέω, “έλα, πόσες βαλίτσες είχα” και είχα δίκιο.

Το χάρηκα τόσο πολύ. Τα βρήκαμε μετά. Θέλω να μάθω τα παιδιά ότι πρέπει να διαφωνούν, να έχουν γνώμη, να μην αφήνουν τον άλλον να τους κάνει ό,τι θέλει αλλά, να ξέρουν ότι είμαστε οικογένεια και μετά πρέπει να τα βρούμε».