Η Jenna Ortega αποκάλυψε τον λόγο που αρχικά αρνήθηκε τον ρόλο της Wednesday

Η Jenna Ortega αποκάλυψε τον λόγο που αρχικά αρνήθηκε τον ρόλο της Wednesday

Συνέντευξή στους Times UK, παραχώρησε η Jenna Ortega που έγινε γνωστή στο ευρύκοινό μέσα από τους ρόλους της σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως το «You»και το «Jane the Virgin»,

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι αρχικά είχε αρνηθεί τον ρόλο στη σειρά «Wednesday» του Netflix, επειδή ήθελε να επικεντρωθεί περισσότερο στην κινηματογραφική της καριέρα.

Μάλιστα, η Jenna που έγινε γνωστή και στη μεγάλη οθόνη με ρόλους σε ταινίες όπως το «Scream», το «Studio 666» και το «X», δήλωσε ότι από τότε που πρωταγωνίστησε σε πολλά έργα υψηλού προφίλ, άλλαξε τις προτεραιότητές της.

«Μόνο τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια μπόρεσα να αρχίσω να ανεβαίνω στον κινηματογράφο» είπε η Ortega στη συνέντευξη και πρόσθεσε: «Φοβόμουν ότι υπογράφοντας σε άλλη μια τηλεοπτική σειρά, θα με εμπόδιζε να κάνω άλλες δουλειές που πραγματικά ήθελα και με ενδιέφεραν».

Ωστόσο, η Jenna Ortega αποφάσισε τελικά να πρωταγωνιστήσει στο «Wednesday» επειδή την παραγωγή την έκανε ο Tim Burton που μάλιστα, αποκάλεσε «θρύλο» και ότι η συνεργασία μαζί του είναι εξαιρετική.