Το “Suits” επιστρέφει μετά τα τρελά νούμερα τηλεθέασης στο Netflix

Το "Suits" επιστρέφει μετά τα τρελά νούμερα τηλεθέασης στο Netflix

Τους τελευταίους μήνες το Suits που έκανε πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου του 2011 στο USA Network, έχει καταφέρει να “εκθρονίσει” κάθε άλλη δημοφιλή σειρά των τελευταίων ετών στην τηλεόραση, καθώς χάρη στη διαθεσιμότητά του στο Netflix, έγινε η Νο.1 σε τηλεθέαση σειρά στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι και το “Wednesday”, ενώ είναι για 12 σερί εβδομάδες είναι στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού.

Ωστόσο, αυτή τη νέα επιτυχία είδαν σαν μια μεγάλη ευκαιρία οι ιθύνοντες της NBC Universal και του USA Network, αποφασίζοντας τη συνέχεια της, παρά το ότι το Suits έριξε οριστικά αυλαία το 2019 και 9 σεζόν στον αέρα.

Ενώ όπως μεταδίδει το Deadline, ο δημιουργός της σειράς, Aaron Korsh ετοιμάζει μια νέα σειρά του Suits που δε θα είναι ούτε αναβίωση στο στιλ ενός sequel, αλλά ούτε και κάποιο reboot.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια ολοκαίνουργια σειρά εντός του σύμπαντος του Suits σαν το Pearson και θα είναι στο ύφος των CSI και NCIS.

Μάλιστα, θα διαδραματίζεται με νέους χαρακτήρες σε μια νέα τοποθεσία και οι πληροφορίες λένε αυτή θα είναι το Λος Άντζελες.

Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή το project βρίσκεται σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης, αλλά συζητιούνται οι λεπτομέρειες της συμφωνίας ούτως ώστε να μπει σε fast-track και να γυριστεί το συντομότερο δυνατό.

Επίσης δεν έχει αποφασιστεί ακόμα σε πιο τηλεοπτικό ή καλωδιακό δίκτυο θα καταλήξει.  Πάντως η δεύτερη ζωή που απέκτησε το Suits ήρθε όταν το Netflix απέκτησε τα επεισόδιά του, σε μια λογική τιμή ($200-$400.000/ επεισόδιο), μοιράζοντάς τα με το Peacock.

Στην Ελλάδα μπορούμε να απολαύσουμε ολόκληρη τη σειρά και με τις 9 σεζόν της μέσα από το Netflix.

Μέχρι και ο Korsh δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, γράφοντας σε πρόσφατο tweet του ότι: “Πάντα πίστευα ότι μας υποτιμούσαν, αλλά όπως εξελίχθηκε, ακόμη και εγώ το υποτίμησα.”