Η Jane Fonda εξήγησε τη διαφορά μεταξύ γυναικείας και αντρικής φιλίας και έγινε viral

Η Jane Fonda εξήγησε τη διαφορά μεταξύ γυναικείας και αντρικής φιλίας και έγινε viral

Συνέντευξη στην εκπομπή «Sunday Morning» του CBS, παραχώρησε η Jane Fonda με αφορμή τη νέα της ταινίας “80 for Brady” με τις φίλες της, Sally Field και Lily Tomlin.

Η 85χρονη ηθοποιός μεταξύ άλλων εξήγησε με τον πιο απλό τρόπο τη σημασία που έχουν οι φιλίες στη ζωή μας αλλά και τη διαφορά ανάμεσα στις φιλίες των αντρών και των γυναικών.

«Οι γυναικείες φιλίες είναι πολύ διαφορετικές από τις αντρικές. Και είναι πολύ σημαντικές για την υγεία μας. Γιατί οι άντρες κάθεστε δίπλα-δίπλα και βλέπετε αθλητικά, αυτοκίνητα ή γυναίκες. Οι γυναίκες καθόμαστε η μία απέναντι στην άλλη και λέμε ‘έχω πρόβλημα. Σε χρειάζομαι, μπορείς να με βοηθήσεις;’. Δεν φοβόμαστε να είμαστε ευάλωτες», είπε η Fonda.

Μάλιστα, η ηθοποιός είπε πως ο σύζυγός της, Ted Turner, της είχε πει ότι δεν κάνεις φίλους μετά τα 60. Όμως εκείνη πιστεύει ότι είναι εφικτό: «Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις πρόθεση. Ποτέ δεν το έκανα. Είχα γνωρίσει τη Sally Field, για παράδειγμα. Αλλά δεν το κυνήγησα, βασικά σε κυνήγησα».

«Θεέ μου, δεν μπορούσα να σε κάνω να σταματήσεις», είπε η Sally Field την οποία έδινε μαζί τη συνέντευξη, με την συμπρωταγωνίστριά της να απαντάει «ναι, γιατί έχει την τάση να είναι κλειστή».

Όπως πρόσθεσε «πρέπει να κυνηγάς τους ανθρώπους με τους οποίους θέλεις να είστε φίλοι. Και πρέπει να πεις ‘θέλω εκ προθέσεως να είμαστε φίλοι. Και λειτουργεί. Οι άνθρωποι το ακούν και είναι δίπλα σου και δημιουργείς νέες φιλίες».

Η Lily Tomlin που επίσης βρισκόταν μαζί τους στη συνέντευξη, τόνισε πως «δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι τόσο πολύ, προσπαθώ να τους αποφύγω» με τις φίλες της να απαντούν «ούτε εμάς. Αλλά αυτούς που έχουν πρόθεση, δεν μπορείς να τους ξεφορτωθείς».