Χάρης Ρώμας: «Δεν θα μασήσω τα λόγια μου για τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν τελειώσει αυτή η ιστορία»

χαρης-ρωμας-250x250.jpg

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του ως αντιπεριφεριάρχης, ενώ αναφέρθηκε και στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Είμαι πολύ απασχολημένος πλέον, ως αντιπεριφερειάρχης, με τις ευθύνες που πρέπει και οφείλουμε να έχουμε, όταν αναλαμβάνουμε ένα τέτοιο πόστο. Είμαι αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, και έχουμε κάνει ένα σημαντικό έργο στην Περιφέρεια. Θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι το Πάσχα που παραιτούμαι για να μπορώ να αφοσιωθώ στον Δήμο Χαλανδρίου», αποκάλυψε ο Χάρη Ρώμας.

Όσο για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, είπε: «Τοποθετούμαι για τα πάντα γιατί θέλω να είμαι ο χάρης Ρώμας που όλοι γνωρίζουν, απλά είμαι πιο προσεκτικός στην διατύπωση μου σε κάτι που θα πω. Για την περίπτωση Φιλιππίδη δεν θα σου απαντήσω κάτι συγκεκριμένο γιατί πλέον όλοι το ξέρουμε ότι πρέπει να τελεσφορήσει η δίκη για να μιλήσουμε.

Όταν τελεσφορήσει, οφείλουμε να πάρουμε θέση γιατί και το Mettoo είναι ένας αγώνας, μία κίνηση που έγινε και δεν πρέπει να πέσει στο κενό. Δεν ξέρω τι θα αποφασιστεί, αλλά δεν θα μασήσω τα λόγια μου όταν τελειώσει αυτή η ιστορία», επεσήμανε για τα γεγονότα της επικαιρότητας».