Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε την γυμναστική που ακολουθεί στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε την γυμναστική που ακολουθεί στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ευχαριστήσει τους followers της στο Instagram που της ευχήθηκαν για την ονομαστική της εορτή, ενώ έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής.

Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ωστόσο, η Ιωάννα που είναι λάτρης της γυμναστικής και την περίοδο της εγκυμοσύνης της δεν σταματάει να αθλείται.

Συγκεκριμένα κοινοποίησε κάποια βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία κάνει pilates και η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν κρύβεται.