Η ταινία News of the World ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix, με τον Tom Hanks να πρωταγωνιστεί στο πρώτο γούεστερν της καριέρας του.
Το ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της συγγραφέως Paulette Jiles και στο πλευρό του συναντάμε τη 12χρονη Γερμανίδα ηθοποιό Helena Zengel.
Η υπόθεση μας μεταφέρει στο 1870 όπου ο βετεράνος Τζέφερσον Κίλ Κιντ ταξιδεύει στο βόρειο Τέξας, διηγώντας ιστορίες σε ανθρώπους.
Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο χήρο που έχει ζήσει τρεις πόλεμους και έχει πολεμήσει σε δύο από αυτούς και πλέον απολαμβάνει τη μοναχική του ζωή. Στη ζωή του θα βρεθεί η Johanna, ένα 10χρονο ορφανό κορίτσι που πρέπει να παραδώσει στους συγγενείς της, έναντι αμοιβής.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η νεαρή Helena Zengel μίλησε για τον τρόπο που ο Tom Hanks τη βοήθησε να γυρίσει τις έντονες και συγκινησιακά φορτισμένες σκηνές της ταινίας.
“Ο κύριος Hanks έκλαιγε πριν από κάθε σκηνή που ετοιμαζόμασταν να γυρίσουμε για να με βάλει στο νόημα και να παίξω καλά. Το έκανε ξανά και ξανά, κάτι το οποίο βρήκα σπουδαίο”, ανέφερε η Helena Zengel.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο υποψήφιος για Όσκαρ Paul Greengrass και στο υπόλοιπο καστ θα δούμε τους ηθοποιούς Fred Hechinger, Michael Angelo Covino και Thomas Francis Murphy.










