Headlines

Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του Tom Hanks και της Rita Wilson

Όπως έγινε γνωστό, θύματα διάρρηξης έπεσαν ο Tom Hanks και η Rita Wilson, σύμφωνα με το TMZ.

Μάλιστα, πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι οι κλέφτες εισέβαλαν στο κτήμα του ζευγαριού στο Λος Άντζελες, μέρα μεσημέρι και έσπασαν τα παράθυρα για να καταφέρουν να μπουν μέσα στο σπίτι και να αποσπάσουν αντικείμενα αξίας από τους ηθοποιούς.

«Το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι πριν μέρες, όσο το ζευγάρι έλειπε από την πόλη» γράφει το δημοσίευμα που τόνισε ότι η προσπάθεια των ληστών, έγινε αντιληπτή αφού, όταν έσπασαν τα τζάμια για να μπουν στο εσωτερικό ενός ξενώνα, της ιδιοκτησίας των Hanks και Wilson, ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός.

«Ένας συναγερμός που ενεργοποιήθηκε από τα σπασμένα τζάμια δεν ήταν αρκετός για να σταματήσει τους κλέφτες από το να μπουν μέσα. Ωστόσο, τα καλά νέα εδώ είναι ότι οι κλέφτες δεν κατάφεραν να μπουν μέσα στο κυρίως μέρος του σπιτιού» αναφέρεται, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο, οι κλέφτες να μην πρόλαβαν να ληστέψουν το ζευγάρι.

Ενώ μέχρι ώρας δεν έχει γίνει σαφές αν έχει κλαπεί κάποιο αντικείμενο αξίας, ωστόσο, η υπόθεση παραμένει υπό έρευνα.