Η Hailey Bieber αποκάλυψε ότι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες: «Ήταν τόσο τρομακτικό και αποκαρδιωτικό»

Η Hailey Bieber αποκάλυψε ότι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες: «Ήταν τόσο τρομακτικό και αποκαρδιωτικό»

Καλεσμένη στο podcast «Run-Through with Vogue», βρέθηκε η Hailey Bieber και αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας που βίωσε λόγω του άγχους της.

Συγκεκριμένα το μοντέλο περιέγραψε μία από τις πιο δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της, κάτι που την τρόμαξε αρκετά.

«Πάλεψα για καιρό με το άγχος. Αγωνίστηκα. Έπαθα διαταραχή μετατραυματικού στρες, λόγω του φόβου μήπως μου συμβεί ξανά. Ήταν ένα συναίσθημα που δεν θα ήθελα να το ζήσω ποτέ ξανά. Ήταν τόσο τρομακτικό και αποκαρδιωτικό», ανέφερε η Hailey Bieber.

Μάλιστα, η Hailey ξεκαθάρισε πως δεν έχει υπάρξει στιγμή στη ζωή της που να βίωσε αντίστοιχα τόσο μεγάλο φόβο ενώ αποκάλυψε πως όταν υπέστη το επεισόδιο βρισκόταν στο Παλμ Σπρινγκς. 

«Τις δύο πρώτες φορές που πήγα ξανά εκεί, είχα ένα περίεργο συναίσθημα. Ξαφνικά θυμάσαι πώς ακριβώς συνέβησαν όλα τη στιγμή εκείνη», εξομολογήθηκε η σύζυγος του Justin Bieber, εξηγώντας πόσο δύσκολο της είναι να επισκεφτεί ξανά το συγκεκριμένο μέρος.

«Νομίζω όμως, πως όλο αυτό είχε και τη θετική του πλευρά. Με οδήγησε στο να ανακαλύψω ότι έχω αυτή την τρύπα στην καρδιά μου. Σκέφτομαι πως θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο. Εκείνη τη στιγμή, τα πράγματα θα μπορούσαν να μην πάνε καθόλου καλά», κατέληξε η Hailey Bieber.