Η φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη με τον γιο της και η ανάρτηση – ξέσπασμα για τα αρνητικά σχόλια

Η φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη με τον γιο της και η ανάρτηση - ξέσπασμα για τα αρνητικά σχόλια

Η Κατερίνα Στικούδη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram και μια φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τα κατά καιρούς αρνητικά σχόλια που λαμβάνει.

«Μου λέγανε.. Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά… και σκεφτόμουν δηλαδή αν έκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα? Μετά μου έλεγαν … Μπράβο που θηλάζεις .. δηλαδή αν δεν μπορούσα, θα ήταν κακό;

Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου .. ( πολύ σύντομα λέει … αφήνω το παιδί μου λέει ..ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες ) Μετά είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα .. και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης …

Άλλοι είπανε ότι έκανα πλαστικές αμέσως μετά … Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι .. όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπή , όταν έπαιξα σε μια σειρά .. όταν ανέβηκα στο σανίδι .. όταν έμαθα πιάνο !

Α ναι θα μου πεις.. έτσι είναι αυτή η δουλειά.. θέλει γερό στομάχι να αντέχεις! Ήρθε λοιπόν στη ζωη μου αυτός ο αγγελος που λέγεται Βυρωνας , να με κανει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή απ όσο νομίζω .. να με κανει καλύτερο άνθρωπο και να μου μαθει ένα σωρό πράγματα .. Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι», έγραψε η Κατερίνα στην ανάρτηση της.