Η Florencia Bertotti ποζάρει με τον Juan Gil Navarro 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς Floricienta

Η Florencia Bertotti ποζάρει με τον Juan Gil Navarro 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς Floricienta

Για δυο χρόνια (το 2005 – 2007) η Αργεντίνικη τηλενουβέλα Floricienta προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Ελλάδα μέσα από την συχνότητα της ET1 αλλά και αργότερα και από το Star.

Μέσα από την σειρά γνωρίσαμε και αγαπήσαμε αρκετούς ηθοποιούς που κάποιους από αυτούς μάλιστα, στους ξέραμε και από παλιότερες Αργεντίνικες σειρές που προβλήθηκαν στην χώρα μας.

Δύο εκ των ηθοποιών που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Floricienta» της Cris Morena, ήταν και η Florencia Bertotti ως Floricienta Fazzarino/Santillán Valente και o Juan Gil Navarro ως Federico Fritzenwalden.

Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί μετά από 17 χρόνια ξανά συναντήθηκαν με αφορμή ένα live στο YouTube που προκάλεσε τεράστια έκπληξη στους οπαδούς τους και έγιναν viral.

«Κύριε, κυρία, δεν έχετε αυταπάτες. Δεν είναι η επίδραση της Astrazeneca. Είμαστε μαζί, αυτό είναι ιστορικό», σχολίασε ο Gil Navarro με χιούμορ.

Ενώ ως λάτρεις των social media και οι δυο δεν παρέλειψαν να μοιραστούν και φωτογραφίες με τους followers τους στο instagarm, με τον Navarro να σχολιάζει στο post του:

«Ναι … για αυτή τη φωτογραφία χρειάστηκαν 17 χρόνια. Γι ‘αυτό περάσαμε τέσσερις ώρες μιλώντας και γελάγοντας για όλα όσα είχαμε την τύχη να ζήσουμε, χάρη στην πρωτοβουλία της Flor να πραγματοποιήσει αυτή τη συνάντηση. Ελπίζω ότι η συνέντευξη στο κανάλι της @florbertottiok στο YouTube θα δημιουργήσει τον ίδιο ενθουσιασμό και χαρά για εσάς όπως για μας», με την Bertotti να του απαντά:

«Ayyy τόσο χαριτωμένες συναντήσεις! Ελπίζω να σας αρέσει! Λίγο λείπει! Αν διασκεδάζουν τόσο πολύ όσο εμείς, η αποστολή ολοκληρώθηκε!».

«Είσαι ο ίδιος juancito. Ποιο είναι το μυστικό σου ???» σχολίασε και ο Benjamín Rojas που πρωταγωνιστούσε επίσης στην σειρά ως Franco Fritzenwalden.