Η εξομολόγηση του Ορφέα Αυγουστίδη για την πατρότητα και τη μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη

Η εξομολόγηση του Ορφέα Αυγουστίδη για την πατρότητα και τη μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”, παραχώρησε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πατρότητα, στην μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη και στην δημοσιοποίηση του γάμου του.

«Αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη στη ζωή μου, γιατί έχει γίνει η μεγάλη αλλαγή, η δημιουργία οικογένειας. Ήθελα να γίνω μπαμπάς. Τα αγόρια ονειρεύονται να κάνουν παιδί κοντά στην ηλικία που τους έκανε ο μπαμπάς τους. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις και να συστήσεις τον κόσμο στο παιδί σου. Μέρα με τη μέρα μαθαίνεις, διορθώνεσαι για να μην κάνεις λάθη που νόμιζες ότι έκαναν οι δικοί σου γονείς», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου, περάσαμε από στάδια. Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια. Η μητέρα μου είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή».

Ακόμη, ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέφερε: «Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο γάμος και η βάφτιση ήταν μια μέρα μεγάλης χαράς με αγαπημένους φίλους και περάσαμε υπέροχα».