Η εξομολόγηση του Δημήτρη Σταρόβα για τον βιολογικό του πατέρα και για το χαμό της μητέρας του

d-4-250x250.jpg

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο μουσικός και ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα του, που δεν γνώρισε ποτέ, αλλά και στη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

«Παντρεύτηκε για να γλιτώσει το κοινωνικό… Η μαμά μου και η γιαγιά μου έπαιρναν μια μπανάνα, την έτρωγα εγώ κι έτρωγαν αυτές τις φλούδες. Μου έλεγαν ιστορίες δίπλα στην ξυλόσομπα. Μεγάλωσα σαν πασάς, δεν μου έλειψε τίποτα.

Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά του. Με τον βιολογικό μου πατέρα η μάνα μου δεν ήθελε να έχει καμία επαφή. Την είχαν προσεγγίσει πολλοί από το χωριό του πατέρα μου για να διεκδικήσει πράγματα επειδή ήταν ευκατάστατος. Παρόλα αυτά δεν δέχτηκε ποτέ η μάνα μου τίποτα Λαγαρίας ήταν το πατρικό της μαμάς μου και Κασάπογλου του βιολογικού μου πατέρα» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης, πρόσθεσε για τη μητέρα που έχει φύγει από τη ζωή: «Έχασα την μαμά μου στις 12 Νοεμβρίου μετά από ταλαιπωρία πολλών ετών. Κοιμόμουν με αυτήν την σκέψη. Ξυπνούσα κι έλεγα τι θα γίνει τώρα. Πέρασα φρικτά. Ήταν τόσο βάρος, μετά από 3-4 χρόνια, τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι κανονικά. Δεν ξέρεις τι γίνεται».

https://www.youtube.com/watch?v=Rgncbf8TmAc