Η εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα για τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης και το επόμενο βήμα στην πολιτική

Η εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα για τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης και το επόμενο βήμα στην πολιτική

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα επόμενα βήματά του στην πολιτική και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στο ελληνικό metoo.

«Ετοιμάζω το επόμενο βήμα μου στην πολιτική σκηνή. Θα βάλω υποψηφιότητα για το Δήμο Χαλανδρίου, ίσως αυτό κοστίσει την αποκοπή μου από την καλλιτεχνική ζωή. Δεν γίνεται να έχεις θεσμική θέση και να μην είσαι εκεί», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Ενώ όσον αφορά τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια σχέσης δήλωσε: «Χώρισα μετά από δέκα χρονιά σχέσης, έπρεπε να τελειώσει. Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα, ο ερωτάς είναι κινητήρια δύναμη».

«Η διαχείριση του #metοο ήταν καλή, οι καλλιτέχνες έσπασαν το «σπυρί». Έπρεπε να γίνει όλο αυτό δεν ξεχωρίζω την ψυχολογική από την σωματική βία. Θεωρώ πως ο κόσμος μίλησε και πρέπει να συνεχίσει να μιλάει. Παλεύουμε να δημιουργηθεί εάν πλαίσιο νομού συμπεριφοράς για να ξέρουμε μέχρι που φτάνουν τα όρια όταν κάποιος σκηνοθετεί.

Πρέπει να μπουν όρια στο επειδή είμαι ιδιότροπος σκηνοθέτης, τον άλλον τον τσακίζω. Μου έχει συμβεί από δυο διαφορετικούς σκηνοθέτες πρόταση ερωτικού περιεχομένου για να πάρω ρόλο. Όταν αισθάνεσαι ένα χέρι στο πόδι ή μια ερώτηση τύπου “θες να κοιμηθούμε μαζί” είναι σοκαριστικό», είπε ο Χάρης Ρώμας για το metoo.