Η εξομολόγηση της Πέγκυς Ζήνα για την μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα

Η εξομολόγηση της Πέγκυς Ζήνα για την μεγάλη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μαμά-δες” με τη Τζένη Θεωνά, βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα με τον οποίο πλέον μετρούν 26 χρόνια κοινής πορείας και την μεγάλη ηλικιακή διαφορά τους καθώς και για τον εντυπωσιακό γάμο τους.

«Είναι πατρικό. Δεν είναι τυχαίο ότι έχασα τον πατέρα μου στα 15 και αναζήτησα χωρίς να το καταλάβω μεγαλύτερο σύντροφο. Και προφανώς κι αυτός έχει δει λίγο ενεργειακά τη μεγάλη του κόρη σε μένα. Αυτό το στοιχείο της προστασίας υπάρχει απ’ την πρώτη στιγμή» είπε η Πέγκυ Ζήνα για την διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο Λύρα.

«Τον ήξερα από τα 15 μου σαν άνθρωπο της showbiz, γιατί ήταν και η μαμά μου σε αυτόν τον χώρο. Γνωριμία όμως με την έννοια να έρθουμε πιο κοντά έγινε στα 19 προς 20. Ξεκινήσαμε μία έντονη σχέση, πολύ ερωτευμένοι» δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα και συνέχισε:

«Συζήσαμε γρήγορα και μετά από 4-4μιση χρόνια ήρθε και μου είπε: ως εδώ ήταν, εσύ δε γνωρίζεις τη λέξη διεκδικώ, δε γνωρίζεις τη φράση «ξέρω τι αξίζω», οπότε άσε κάποιον άλλο να σου πάει το ταλέντο σου εκεί που πρέπει. Όταν τσακωνόμαστε, μου το κοπανάει: έχω δώσει όλη μου τη ζωή για σένα!»