Η εξομολόγηση της Marias Menounos για το πρόβλημα υγείας της και το δημόσιο μήνυμα

Η εξομολόγηση της Marias Menounos για το πρόβλημα υγείας της και το δημόσιο μήνυμα

Όπως έχει κάνει γνωστό, η Maria Menounos πριν λίγα χρόνια είχε αποκαλύψει την σκληρή “μάχη” της με τον καρκίνο, έχοντας ως συνοδοιπόρο και παθούσα στο πλευρό της, την αγαπημένη της μητέρα.

Μάλιστα, κατόρθωσε να βγει νικήτρια σε εκείνο τον αγώνα υγείας και με την έλευση του Μάϊου που μήνα που είναι αφιερωμένος στον καρκίνο, θέλησε να αποκαλύψει όλα τα συναισθήματα, τους φόβους και το μάθημα που πήρε από την εμπειρία της αυτή, συγκεντρώνοντας τα βιώματα χρόνων σε μια συνταρακτική, βιωματική ανάρτηση στο προσωπικό της Instragram:

«Ο Μάιος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του εγκεφάλου, ένα θέμα που πλήττει από πολύ κοντά το σπίτι μου. Πριν από 5 χρόνια, όταν η μαμά μου και εγώ διαγνωστήκαμε με όγκους στον εγκέφαλο, όλος μου ο κόσμος έγινε άνω-κάτω. Και ενώ δεν θα ήθελα να είχε συμβεί αυτό, με ανάγκασε να κάνω μια παύση και να επανεκτιμήσω πώς ζούσα τη ζωή μου και να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές.

Έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου εκείνη την ημέρα ότι αν τα κατάφερνα στο χειρουργείο, θα έκανα μια μεγάλη αλλαγή και θα ζούσα μια ζωή που εξυπηρετούσε ΕΜΕΝΑ. Κανέναν άλλον. Δεν νιώθω πλέον ότι χρειάζεται να αποδείξω τον εαυτό μου σε κανέναν.

Σε εκείνο το σημείο τίποτα δεν είχε σημασία πέρα από την υγεία μου! Δεν είμαι σίγουρη αν θα έκανα αυτή την ανακάλυψη αν δεν πάθαινα τον όγκο, γι’ αυτό είμαι τόσο παθιασμένη για να διαδώσω αυτό το μήνυμα. Δεν θέλω να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια θανατηφόρα ασθένεια για να μάθετε αυτό το μάθημα – ελπίζω να αρχίσετε να δίνετε προτεραιότητα σε εσάς και την υγεία σας, σωματικά, συναισθηματικά πνευματικά και διανοητικά».