Η εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιό της και τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη για το διαζύγιό της και τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη που ενσάρκωσε στη σειρά “Έχω ένα μυστικό”, αλλά και στη συνεργασία της με τον Θανάση Βέγγο.

Μάλιστα, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε και μια εξομολόγηση για το διαζύγιό της.

«Έχω μία τάση να σωματοποιώ το άγχος μου. Με τον ρόλο της Αλίκης στο “Έχω ένα μυστικό” όλο αυτό εκτοξεύθηκε στα κόκκινα. Πέρασα πολύ άσχημα, γιατί δεν θέλω να προσελκύω τα πράγματα με άλλο τρόπο πλην της δουλειάς μου. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί κάποιος σε στήνει στον τοίχο και σε πυροβολεί χωρίς έλεος», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Όσο για τη συνεργασία της με τον Θανάση Βέγγο, η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε: «Τα πάντα θυμάμαι από τον Θανάση Βέγγο. Τον αγαπώ πολύ, είναι μέσα στην καρδιά μου. Κάναμε ένα γύρισμα με τον Θανάση Βέγγο και εγώ σαν Αλίκη έκανα μία παράσταση. Είχε ανέβει πάνω στη σκηνή να τον χαιρετήσουμε, ήταν το τελευταίο του γύρισμα».

Επίσης η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογήθηκε για τα “όχι” που έχει πει στην καριέρα της: «Νιώθω τυχερή που είπα όχι, γιατί είχα κάπου άλλου να πω ναι. Δεν έχω πάει για φαγητό με κανέναν. Δεν έχω σχέσεις με παραγωγούς, σκηνοθέτες. Δεν θα μπορούσα ποτέ να κινηθώ βάσει συμφέροντος. Το να κάνω μία φιλική σχέση ή να βγω ένα φαγητό για να κερδίσω κάτι και μόνο σαν σκέψη μου φέρνει τάση για εμετό».

Για το διαζύγιό της, η ηθοποιός είπε: «Οι ευθύνες μετά το διαζύγιο είναι περισσότερες. Προφανώς μία τέτοια απόφαση προέκυψε μετά από μεγάλη σκέψη και ζυμώσεις. Όλο αυτό ξεπερνιέται με το χρόνο, προσπαθώντας να φτιάξεις μία καινούργια πραγματικότητα που σ’ ευχαριστεί και βασιζόμενος στα πόδια σου, στους φίλους σου, στην οικογένειά σου».

«Με απασχολεί το κομμάτι της εμφάνισης, αλλά όχι πολύ. Θέλω να είμαι αρεστή, να είμαι ωραία. Ποιος δεν θέλει; Δεν χρειάζονται υπερβολές, όλα αυτά τα πράγματα που παραμορφώνουν. Είμαι υπέρ του ο καθένας να κάνει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται όμορφα. Βίωσα τον ρατσισμό της ομορφιάς, αλλά δεν πειράζει, ήρθαν άλλα», κατέληξε η Κατερίνα Παπουτσάκη.