Η Κατερίνα Παπουτσάκη απαντάει πρώτη φορά για το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απαντάει πρώτη φορά για το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “I Love ΣουΚου” και τον Τάσο Μπιμπισίδη, παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την ίδια και τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Έχω βρει τις ισορροπίες μου στα πράγματα. Βασική μέριμνά μου είναι να περνάω χρόνο με τα παιδιά. Έχει μεγάλη σημασία για μένα η ποσότητα και όχι μόνο η ποιότητα, να είσαι εκεί, να είσαι παρών. Δεν έχουν αλλάξει πολλά τον τελευταίο χρόνο στα προσωπικά μου. Θα ήθελα να σου πω ότι έχουν αλλάξει. Σαφώς είμαι πολύ καλύτερα, σαν Κατερίνα. Κάποια πράγματα χρειάζονται ακόμη βελτίωση. Μετά τον χωρισμό μου είμαι πιο κοντά σε μένα», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Στα προσωπικά μου είναι καλύτερα από πέρυσι. Μετά τον χωρισμό μου είναι πιο κοντά σε εμένα. Είναι αστεία τα δημοσιεύματα για νέα σχέση. Ευτυχώς διαψεύστηκε. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το διαψεύσω εγώ γιατί είναι σαν να δίνεις έκταση. Αν πεις “δεν” θα σου πουν “A λες δεν γιατί είσαι”. Είναι τόσο βαρετό όλο αυτό. Δεν βρίσκεις και άκρη.

Προφανώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε να διπλοτσεκάρονται αυτά τα πράγματα, ειδικά όταν κάποιος έχει δύο παιδιά. Έχω δύο παιδιά και θα ήθελα κάποιος να με ρωτήσει πριν γράψει κάτι ανακριβές και ουτοπικό. Είναι καλό να μάθουμε να εκπαιδευτούμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τις φήμες που αφορούσαν την προσωπική της ζωή.