Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για τον πατέρα της, το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη και το ενδεχόμενο νέας τους συνεργασίας

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου για τον πατέρα της, το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη και το ενδεχόμενο νέας τους συνεργασίας

Καλεσμένη στην εκπομπή “After Dark” του Θέμη Γεωργαντά, βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πατέρα της, το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη, αλλά και πως είναι ως μητέρα.

«Όταν ήμουν ήδη παρουσιάστρια τρία τέσσερα χρόνια στο Κους Κους που πήγα μια Παρασκευή βράδυ στη Θεσσαλονίκη, καθόμασταν έτσι καλή ώρα ο μπαμπάς μου, η μαμά μου και εγώ, θυμάμαι πως ο μπαμπάς μου μού είπε “Κατερίνα, έχω τρομερό νέο! Σε λίγο καιρό θα γίνουν πάλι εξετάσεις του ΑΣΕΠ για κάτι πολύ ωραίες θέσεις σε υπουργεία”. Αυτός το έλεγε κανονικά και εγώ λίγο προσβλήθηκα, λέω “πω πω κοίταξε να δεις τώρα, ο μπαμπάς μου”. Σαν να μην το εμπιστευόταν σαν επάγγελμα ή σαν να ήξερε αυτό που συμβαίνει. Ότι είναι δηλαδή ένας πολύ δύσκολος χώρος ούτως ή άλλως.

Το ότι πήγαινε καλά τότε η εκπομπή δεν τον ενδιέφερε τον πατέρα μου. Δεν ενδιαφέρει τους γονείς κάτι τέτοιο. Τους ενδιαφέρει να είναι καλά το παιδάκι τους, να περνάει καλά, να είναι χαμογελαστό και χαρούμενο. Δεν νομίζω ότι δεν καμάρωνε αλλά δεν νομίζω ότι του έκανε και εντύπωση.

Με έβλεπε δηλαδή να πηγαίνω καλά και ήταν πολύ ωραίο αλλά μέχρι εκεί. Το περισσότερο που μου είχε πει κάποια στιγμή ο πατέρας μου, καλή του ώρα ο αγαπημένος μου εκεί που είναι, είναι όταν κάποια στιγμή είχαμε πάει κάπου και μου μιλάνε εμένα και τον συστήνω. Μετά από λίγη ώρα μου λέει «κάποτε ήσουν η κόρη του Καράβατου και τώρα είμαι ο μπαμπάς της Καραβάτου. Είναι το μοναδικό πράγμα που μου έχει πει και το οποίο έδειχνε ότι κάπως μπορεί κάποια στιγμή να του είχε αρέσει και κάτι τέτοιο που με αφορούσε. Δεν ήταν απορριπτικός ως προς εμένα, απλώς είχε άλλα standards στη ζωή του», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Όσο για τον ρόλο της μητέρας, η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Είμαι καταπληκτική μητέρα! Θα πρέπει να είμαι αυστηρή, να βάλω κάποια όρια δεν γίνεται διαφορετικά αλλά ξέρουν ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να με κάνουν ό,τι θέλουν και αυτό προσπαθώ να το πολεμήσω. Θέλω τα παιδιά να παίρνουν πολλή αγάπη, να αισθάνονται άνετα, δεν θέλω να τα έχω υπό περιορισμό, να μεγαλώνουν ελεύθερα, όμορφα, να γίνουν ανεξάρτητα και δυνατά».

«Αν κάτι έχω καταφέρει στα χρόνια αυτά είναι να μιλάω ειλικρινά. Είμαι ένας άνθρωπος που φαίνονται τα συναισθήματα μου. Δεν υπήρχε λόγος να μην πω αυτά τα πράγματα που είχα μέσα μου. Χάρηκα που τα είπα. Είπα αλήθεια, ευχαρίστησα τους ανθρώπους. Πιστεύω πολύ στην αξιοπρέπεια, στις καθαρές κουβέντες. Ποτέ δεν είναι κάποιος αποδεκτός 100% από όλους, δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους αλλά είναι ωραίο να τιμάς την πορεία σου και να προχωράς μπροστά», είπε η Κατερίνα για το τέλος της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου”.

Ενώ για το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Έγινε με έναν πολύ ωραίο τρόπο, το βάρος το αισθάνομαι σε σχέση με εμάς και τα παιδιά μας. Ο κόσμος δεν μας ενόχλησε καθόλου. Είχα σκεφτεί αν θα με βλέπουν περίεργα αλλά όχι. Και οι άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης μας φέρθηκαν καλά. Με τον Κρατερό δουλεύαμε επτά χρόνια μαζί, δεν ήμασταν απλά παντρεμένοι ήμασταν μαζί στη δουλειά. Ήταν μια κοινή εικόνα. Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να πω αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Κρατερό Κατσούλη».