Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη για τον θάνατο των γονιών της και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη για τον θάνατο των γονιών της και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επαγγελματική της καριέρα, την απώλεια των γονιών της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Πολλές φορές έχω καταβάλει την υγεία μου για δουλειές και τώρα τελευταία το είχα αισθανθεί ζόρικα, χτύπησαν καμπανάκια, χρειάστηκαν παρεμβάσεις ιατρικές. Το δυνατότερο καμπανάκι της ζωής μου ήταν όταν πέθανε η μαμά μου. Σκεφτόμουν ότι πέρασαν τα χρόνια και έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα που θα ήθελα να τα έχω κάνει πριν φύγει από τη ζωή», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη και συνέχισε: «Πριν από χρόνια έζησα ένα άσχημο περιστατικό στη δουλειά μου. Τότε σκέφτηκα να αλλάξω επάγγελμα γιατί ένιωθα ότι δεν ελέγχω απόλυτα τον εαυτό μου».

Όσο για τον θάνατο του πατέρα της, εξομολογήθηκε: «Έχω ηχογραφήσει ένα από τα τελευταία τηλεφωνήματα με τον πατέρα μου, δεν ήξερα ότι θα είναι ένα από τα τελευταία. Μέσα στις 10 φορές που με έπαιρνε μέσα στη μέρα και γκρίνιαζα που με έπαιρνε, ένα βραδινό που λέγαμε καληνύχτα το ηχογράφησα. Χθες ήμουν στο τσακ να το ακούσω, δεν το έχω ακούσει ακόμα και τον Μάρτιο θα είναι 3 χρόνια από τον θάνατό του. Ήταν ξαφνικό, όσο ξαφνικό μπορεί να είναι όταν ένας άνθρωπος είναι 82 ετών αλλά είναι μια χαρά. Υπάρχει πολύ μέσα στο μυαλό μου, ότι τους τελευταίους μήνες από αυτά που είχαν συμβεί επαγγελματικά, τον στεναχώρησα πολύ, άρα με κάποιο τρόπο αυτό συνέβαλε.

Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό, ενώ καταλαβαίνω με τη λογική ότι δεν είναι έτσι. Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στις καρέκλες, νιώθεις ότι κάτι δεν έκανες καλά. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα. Μου λείπει πάρα πολύ, ενώ είναι πολύ αστείο γιατί δυσανασχετούσα πάρα πολύ όταν έπαιρνε μέσα στη μέρα».

Μάλιστα, η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση και περνάει μια πολύ καλή περίοδο στην προσωπική της ζωή: «Είμαι τρομακτικά γκρινιάρα, αλλά αυτό δεν δυσκολεύει τη δική μου ζωή, δυσκολεύει τον άλλων. Βρίσκομαι σε μια σχέση με έναν άνθρωπο που ήμουν και στο παρελθόν. Σχεδόν δεν τολμώ να το πω ότι χαμογελάω, σχεδόν δεν μπορώ να το πω ότι βάζω τη μουσική στη διαπασών. Είμαι ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και θεωρώ πως είναι καλύτερος από εμένα».