Η εξομολόγηση της Ελεάνας Παπαϊωάννου για το Fame Story και τον θρυλικό καβγά με την Άσπα Τσίνα

Η εξομολόγηση της Ελεάνας Παπαϊωάννου για το Fame Story και τον θρυλικό καβγά με την Άσπα Τσίνα

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», παραχώρησε η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το Fame Story, τον θρυλικό καβγά της με την Άσπα Τσίνα, αλλά και τον λόγο που υπήρξε αθυρόστομη κατά τη διάρκεια του σόου.

«Δεν μετανιώνω που πήγα στο Fame Story. Δεν είχα σκοπό να γίνω τραγουδίστρια, ήμουν στο πρώτο έτος της φιλοσοφικής και περνούσα φανταστικά στην Πάτρα.

Ο πρώτος χρόνος μετά το Fame Story ήταν δύσκολος, μη διαχειρίσιμος. Ήμουν μόλις 19 ετών. Η μητέρα μου, για να με προσγειώσει, μου έλεγε ότι το χειροκρότημα είναι δυο μπάτσες που συναντιούνται στον αέρα», είπε η Ελεάνα Παπαϊωάννου και συμπλήρωσε:

«Έχω αλλάξει από τότε. Ήμουν πάρα πολύ αθυρόστομη και δεν αντέχω να με βλέπω. Όλα τα πλάνα μου ήταν με ένα τσιγάρο και νόμιζα ότι ήθελαν να με δείχνουν αντιπαθή. Αν ξέραμε ότι ο καβγάς με την Άσπα θα συνεχίζει να παίζει μετά από 20 χρόνια, θα τον είχαμε εμπλουτίσει».

Κλείνοντας, η Ελεάνα Παπαϊωάννου σημείωσε: «Ως μαμά κάποιες στιγμές είμαι πολύ αυστηρή με τα όρια. Από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας με τον Δημήτρη κατάλαβα ότι θα κάνω οικογένεια μαζί του, αλλά δεν του το είπα για να μη φύγει τρέχοντας».