Η εξομολόγηση της Χριστίνας Κοντοβά για τις δύο ατυχείς εγκυμοσύνες και η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης της

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Κοντοβά για τις δύο ατυχείς εγκυμοσύνες και η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης της

Ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε η Χριστίνα Κοντοβά μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η σχεδιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της Ada.

«Φέτος είμαι επίσημα μαμά, και πέρσι είχα την Ada, αλλά φέτος είμαι μητέρα της και στα χαρτιά/ Όταν βρεθήκαμε με την Ada, μιλούσε μια τοπική διάλεκτο της Ουγκάντα. Από την πρώτη στιγμή της μιλούσα ελληνικά και με το attitude ότι καταλαβαίνει. Έχει μια κλίση στις γλώσσες» είπε η Χριστίνα Κοντοβά και η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε: «Το παιδί μέσα σε δυο μήνες μιλούσε ελληνικά».

Στη συνέχεια η Χριστίνα Κοντοβά εξομολογήθηκε: «Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή και το λέω εγώ που έχω μείνει δυο φορές έγκυος και οι δύο εγκυμοσύνες δεν έχουν πετύχει. Το θέμα είναι να ξεκινήσεις από κάπου. Είναι πολύ δύσκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί στην Ουγκάντα, περνάς από εξετάσεις, επιτροπές. Εγώ έμεινα εκεί 13 μήνες αλλά αυτό θεωρείται και γρήγορο. Η αναδοχή είναι μίνιμουμ 12 μήνες. Περάσαμε δυο φορές πάνελ, είχαμε κοινωνική λειτουργό που μας έκανε ελέγχους, δικαστήριο, ήταν μεγάλη η διαδικασία. Ειδικά οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν πολύ δύσκολοι».

Όσον αφορά τη βάφτιση της μικρής Ada, η νομά της Σίσσυς Χρηστίδου αποκάλυψε: «Σε λίγο καιρό θα τη βαφτίσουμε, αυτή την περίοδο οργανώνουμε τη βάφτιση».