Η Εβελίνα Παπούλια απαντά στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου

Η Εβελίνα Παπούλια απαντά στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, η οποία φέτος έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση με πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά «Η Γη της Ελιάς».

«Εννοείται ότι βλέπω τη Γη της Ελιάς. Δεν ακολούθησε η Αφροδίτη τα βήματά μου, καθόλου. Έθεσε βέτο ότι θα γίνει μουσικός. Μου φαίνεται καρμικό που η κόρη μου κάνει το ντεμπούτο της στο Mega, είναι και τυχαίο αλλά μου άρεσε λέω κοίτα να δεις πλάκα έχει. Μπορεί κάποια στιγμή να βρεθούμε μαζί στη μικρή οθόνη. Δεν ξέρω πότε θα είναι και αν θα γίνει, θεωρώ ότι θα πρέπει να γίνει μετά από πολύ ώριμη σκέψη με την Αφροδίτη. Δεν είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, η Αφροδίτη έχει ανοίξει τα φτερά της, δεν είμαι η μάνα μου θα επιβάλλει πράγματα», δήλωσε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Ενώ στην συνέχεια η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για την προσωπική της ζωή και όπως αποκάλυψε δεν σκέφτεται να κάνει τρίτο γάμο.

«Δεν σκέφτομαι τρίτο γάμο γιατί δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη. Είμαι πιο παντρεμένη από ποτέ. Η ποιότητα χρόνου η προτεραιότητα της ζωής μου».