Η Εριέττα Κούρκουλου εκκενώνει το καταφύγιο ζώων της: “Είμαστε σε κατάσταση πανικού”

Εριέττα-Κούρκουλου-250x250.jpg

Δύσκολες είναι η ώρες είναι οι τελευταίες στην βορειοανατολική Αττική, καθώς η φωτιά δεν λέει να κοπάσει.

Ώρες αγωνίες βιώνει και η Εριέττα Κούρκουλου, αφού πρέπει να εκκενώσει το καταφύγιο ζώων που έχει δημιουργήσει στην περιοχή.

Όπως αποκάλυψε με μια ανάρτηση η Εριέττα Κούρκουλου, η πρόσβαση στην περιοχή είναι πολύ δύσκολη λόγω των κλειστών δρόμων και γίνεται τεράστια προσπάθεια, για να εκκενωθεί το καταφύγιο και να μεταφερθούν τα ζωάκια σε ασφαλές μέρος.

“Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να εκκενώσουμε το καταφύγιο. Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ δύσκολη καθώς οι δρόμοι έχουν κλείσει. Πέρα από τα σκυλιά μας τα λατρεμένα, ζουν στον χώρο του καταφυγιου 30 κατσικάκια, ένα άλογο, ένα πόνυ, ένα γαϊδουρακι, 2 γουρουνάκια, 2 αγελάδες, και πολλές κότες.

Η μεταφορά και η μετακίνηση όλων αυτών των ζώων είναι πάρα πολύ δύσκολη και κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να τα μεταφέρουμε όλα σε ασφαλές σημείο, με την βοήθεια εθελοντών και φίλων. Ό,τι αγαπήσαμε, ότι γνωρίσαμε και ότι θεωρούσαμε δεδομένο καίγεται μπροστά μας, γύρω μας και πίσω μας.

Σας ευχαριστούμε όλους για τα λόγια συμπαράστασης και για το ενδιαφέρον, συγχωρήστε μας εάν δεν απαντάμε άμεσα σε μηνύματα και τηλέφωνα, βρισκόμαστε σε κατάσταση πανικού. @saveagreekstray”, έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στο post της.

Εριέττα-Κούρκουλου-1024x654.png