Η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε τον τρόπο που ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι είναι έγκυος

Εριέττα-Κούρκουλου-250x250.png

Μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε η Εριέττα Κούρκουλου με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Συγκεκριμένα η ίδια κοινοποίησε μια φωτογραφία του συζύγου της, Βύρωνα Βασιλειάδη από την ημέρα που έμαθε πως θα γίνει πατέρας, στην οποία κρατάει ένα φορμάκι.

Μάλιστα, στη λεζάντα η Εριέττα Κούρκουλου εξήγησε πως αυτό το φορμάκι ήθελε να το δώσει στον σύζυγό του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς νόμιζε πως είναι έγκυος, ωστόσο αυτό έγινε λίγα χρόνια μετά.

«Αυτό το φορμάκι το αγόρασα για να το δώσω στον Βύρωνα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2020. Σπούδαζα στην Αμερική τότε και είχα σχεδόν δύο εβδομάδες καθυστέρηση. Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ερχόταν το μωρό μας…Έκανα λάθος.

Το χάρτινο κουτάκι κρύφτηκε σε μια ντουλάπα στο διαμέρισμα όπου έμενα τότε και το άφησα εκεί όταν επέστρεψα στην Ελλάδα εσπευσμένα λόγω covid. Όταν μου έστειλαν τα πράγματά μου μήνες μετά, ήταν το πρώτο που αναζήτησα, αλλά μάταια… Ο χρόνος πέρασε, παντρευτήκαμε, μπήκαμε στο καινούριο μας σπίτι πακετάροντας και ξεπακετάροντας τα πάντα, αλλά το κουτάκι πουθενά.

Τέλη Ιουνίου του 2021 έρχεται η Νόρμα – η γυναίκα που με μεγάλωσε, με δάκρυα στα μάτια κρατώντας το κουτάκι στα χέρια της. «Το μωρό μας έρχεται», είπε. Δύο εβδομάδες μετά βγήκε θετική η χοριακή μου και του το ανακοίνωσα δίνοντάς του επιτέλους το κουτάκι. Τρία χρόνια μετά την αγορά του, έχω τα δυο αγόρια μου αγκαλιά και έχουμε την υγεία μας. Αυτό είναι αρκετό για να γιορτάσω σήμερα, αύριο και κάθε άλλη ημέρα που θα έρθει», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

kourk.png