Η επίσκεψη της Ιωάννας Μαλέσκου στον ναό των Ταξιαρχών Μανταμάδου: «Είχα ανάγκη από φως»

Η επίσκεψη της Ιωάννας Μαλέσκου στον ναό των Ταξιαρχών Μανταμάδου: «Είχα ανάγκη από φως»

Η Ιωάννα Μαλέσκου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αποκάλυψε πως ταξίδεψε στη Λέσβο για να επισκεφθεί τον ναό των Ταξιαρχών Μανταμάδου.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μερικές από τις σκέψεις της.

«Μου γράψατε τόσα πολλά για τον Ταξιάρχη Μανταμάδου! Αφότου επισκέφθηκα το ναό, αντιλήφθηκα όσα μου περιγράφατε. Άναψα το κεράκι μου, προσευχήθηκα και άκουσα, με μεγάλη προσήλωση, την ιστορία για την εικόνα, τις διαφορετικές «όψεις» του Ταξιάρχη που καταγράφονται από πιστούς, τα τάματα, και το ναό. Σε μια φάση της ζωής μου, που έχω αφήσει πίσω μου ό,τι με βάραινε, με προβλημάτιζε ή με έθλιβε, είχα ανάγκη από φως.

Δεν ξέρω αν το πιστεύετε ή όχι, πάντως βγαίνοντας από το ναό, ακόμα και στον προαύλιο χώρο, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και ενέργεια, με πλημμύρισε με ανακούφιση, αισιοδοξία και λαχτάρα για όσα η ζωή θα μου/μας φέρει. Κάθε φορά που θα επισκέπτομαι το νησί, θα ανάβω πάντα το κεράκι μου!» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στο post της.