Η ενόχληση της Angela Bassett που έγινε viral όταν κέρδισε η Jamie Lee Curtis το Oscar

Η ενόχληση της Angela Bassett που έγινε viral όταν κέρδισε η Jamie Lee Curtis το Oscar

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 95η τελετή απονομής των βραβείων Oscar το βράδυ της Κυριακής 12 Μαρτίου στο Dolby Theatre του Los Angeles.

Μάλιστα, παρουσιαστής της βραδιάς ήταν για 3η φορά ο Jimmy Kimmel που είχε ήδη παρουσιάσει την εκδήλωση το 2017 και το 2018.

Ωστόσο, μια από τις μεγάλες νικήτριες της βραδιάς ήταν η Jamie Lee Curtis, καθώς στα 64 χρόνια της και μετά από μια μεγάλη πορεία στο Hollywood κατάφερε να κερδίσει το πρώτο της χρυσό αγαλματίδιο ξεσηκώνοντας το κοινό.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός κέρδισε το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία «Τα Πάντα Όλα» αφήνοντας πίσω της τα φαβορί των Angela Bassett με το «Black Panther: Wakanda Forever» και την Kerry Condon με τα «Τα πνεύματα του Ινισέριν».

Παρόλα αυτά, η Jamie Lee Curtis όταν ανέβηκε στη σκηνή, δυσκολεύτηκε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνηση της, ενώ είπε πως οι γονείς της είχαν προταθεί για Oscar χωρίς να κερδίσουν.

«Κέρδισα Όσκαρ!» είπε η Curtis και τους έστειλε ένα φιλί στον ουρανό.

Ενώ παρά την αποθέωση που γνώρισε η Jamie Lee Curtis, η Angela Bassett δεν φάνηκε να συμμερίζεται τη χαρά της, καθώς όταν ανακοινώθηκε η νικήτρια, έδειξε ενοχλημένη και δεν σηκώθηκε ούτε να την χειροκροτήσει.