Η Emily Blunt αποκάλυψε πως ήθελε να κάνει εμετό όταν έπρεπε να φιλήσει ορισμένους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια γυρισμάτων

Η Emily Blunt αποκάλυψε πως ήθελε να κάνει εμετό όταν έπρεπε να φιλήσει ορισμένους ηθοποιούς κατά τη διάρκεια γυρισμάτων

Η Emily Blunt με αφορμή την νέα ταινία “The Fall Guy” που πρωταγωνιστεί με τον Ryan Gosling, μίλησε για το τι συμβαίνει όταν ένας ηθοποιός δεν ταιριάζει απόλυτα με έναν συμπρωταγωνιστή του, ειδικά όταν γυρίζει ρομαντικές σκηνές.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Howard Stern Show», η ηθοποιός μίλησε για το πώς αναπτύσσει τη χημεία με τους συναδέλφους της για κάθε ταινία της, ενώ τόνισε ότι σε πολλές περιπτώσεις «είχα χημεία με ανθρώπους που δεν μου άρεσαν».

Μάλιστα, όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός τη ρώτησε: «Με ποιους;», η Blunt αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας: «Δεν θα σου πω. Είχα χημεία με ανθρώπους που… Δεν πέρασα καλά δουλεύοντας μαζί τους», εξακολουθώντας να αρνείται να αποκαλύψει ονόματα.

«Μερικές φορές είναι ένα παράξενο πράγμα. Μερικές φορές μπορεί να έχεις μια σχέση που είναι πραγματικά αβίαστη, αλλά δεν μεταφράζεται στην οθόνη. Η χημεία είναι αυτό το παράξενο πράγμα. Είναι ένα αιθέριο πράγμα […] Ή υπάρχει ή δεν υπάρχει. Είναι πιο εύκολο όταν έχεις μια φυσική σχέση με κάποιον», είπε η Emily Blunt, μιλώντας για τους τρόπους με τους οποίους προσπαθεί να δημιουργήσει χημεία.

Επίσης η Emily Blunt μίλησε για κάποιες τακτικές που χρησιμοποιεί για να βρει τη χημεία με έναν συμπρωταγωνιστή της όταν δεν υπάρχει πολύ, όπως το να προσπαθεί να βρει κάτι που της αρέσει στον συνάδελφό της, προκειμένου να προσπαθήσει να δημιουργήσει μια καλύτερη σχέση στην κάμερα.

«Πρέπει να βρίσκω κάτι που μου αρέσει σε όλους. Πρέπει να βρω κάτι … Ακόμα κι αν είναι ένα πράγμα», δήλωσε η Blunt και πρόσθεσε: «Μπορεί να είναι ότι έχουν ωραίο γέλιο ή μου αρέσει ο τρόπος που μιλάνε στους ανθρώπους. Είναι ευγενικοί. Εννοώ, μπορεί να είναι κάτι τυχαίο. Αλλά βρείτε κάτι που αγαπάτε σε αυτό το άτομο ή κάτι που αγαπάτε σε αυτούς στον χαρακτήρα τους και στη συνέχεια στηριχτείτε σε αυτό».

Παρά τις προσπάθειές της να δημιουργήσει χημεία μεταξύ της ίδιας και του συμπρωταγωνιστή της, η Emily Blunt δήλωσε ότι κάποιες στιγμές στα γυρίσματα ήταν εντελώς αηδιαστικές.

«Ήθελες να κάνεις εμετό;» ρώτησε ο Howard Stern την Blunt σχετικά μια τέτοια αηδιαστική στιγμή σε γυρίσματα, με την ίδια να απαντά: «Απολύτως» και πρόσθεσε: «Δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι σαν ακραία απέχθεια, αλλά σίγουρα δεν έχω απολαύσει κάποια από αυτά».