Η Emily Blunt και η Selena Gomez τρολάρουν αυτούς που “διαβάζουν τα χείλη” (Φωτογραφία)

Η Emily Blunt και η Selena Gomez τρολάρουν αυτούς που "διαβάζουν τα χείλη" (Φωτογραφία)

Ένα από τα highlight των φετινών Χρυσών Σφαιρών που έγινε viral, ήταν το εκδηλωτικό μπροστά στις κάμερες ζευγάρι Timothée Chalamet και Kylie Jenner, το “πηγαδάκι” της Selena Gomez με τη φίλη της, Taylor Swift, αλλά και ένα μικρό σκάνδαλο από το κόκκινο χαλί με πρωταγωνιστές τους Emily Blunt και John Krasinski.

Ωστόσο,  η Selena Gomez και η Emily Blunt χρειάστηκε να εξηγήσουν τους ισχυρισμούς που τους χρεώθηκαν.

Να πούμε πως για τη μεν Gomez, ειδικοί που διαβάζουν τα χείλη ισχυρίστηκαν ότι ψιθύρισε στην Swift πως ζήτησε από τον Chalamet να βγουν μία φωτογραφία μαζί και η Jenner της είπε “όχι”, ενώ η για την Blunt, οι ίδιοι ειδικοί εντόπισαν ένα καβγαδάκι με τον σύζυγό της, με τον Krasinski να της ψιθυρίζει “ανυπομονώ να πάρουμε διαζύγιο”.

Ενώ η απάντηση της Selena Gomez ήρθε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όπου δήλωσε τους fans της ότι η κουβέντα με την Taylor Swift αφορούσε ένα άλλο φιλικό τους ζευγάρι, ενώ πηγές από το περιβάλλον Blunt- Krasinski δήλωσαν ότι “δεν μιλούσαν καθόλου για διαζύγιο. Οι φήμες είναι αστείες και γελοίες”.

Συγκεκριμένα οι δυο πρωταγωνίστριες του Hollywood συναντήθηκαν στην πρόσφατη τελετή των AFI Awards στο Λος Άντζελες και θέλησαν να στείλουν και μαζί ένα μήνυμα στους lip-readers, ποζάροντας στον φακό έχοντας τοποθετήσει μπροστά στο στόμα τους τα χέρια τους.

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε με story η Gomez στο Instagram της συμπληρώνοντας τη λεζάντα: «Καλύτερα να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό».