Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έκαναν σκι στους δρόμους της Πεντέλης

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έκαναν σκι στους δρόμους της Πεντέλης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία “Ελπίδα“, η οποία από το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου “σφυροκοπά” την Αττική, με χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Ενώ ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κίνηση στους δρόμους με αποτέλεσμα να σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις στους δρόμους, με πολλούς να δυσκολεύονται να πάνε στις δουλειές τους.

Μπορεί η “Ελπίδα” να έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο οδικό και όχι μόνο δίκτυο της χώρας, ωστόσο χαρίζει και μαγευτικές εικόνες, ανάλογες με αυτές που μας είχε δώσει έναν χρόνο πριν η κακοκαιρία “Μήδεια”.

Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που βγήκαν για λίγο έξω, αψηφώντας το κρύο για να απολαύσουν το χιόνι, ανάμεσα σε αυτούς και πολλοί Έλληνες celebrities.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελεονώρα Μελέτη η οποία εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της, καθώς η εκπομπή “Mega Καλημέρα” δεν βγήκε στον αέρα λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο λεκανοπέδιο.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια που μένει στην Πεντέλη, βγήκε για βόλτα στους δρόμους της γειτονιάς της μαζί με τον σύζυγο της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κορούλα τους, Αλεξάνδρα φορώντας και δεν δίστασαν να άνουν σκι, αφού το χιόνι στην περιοχή ξεπερνά τους 70 πόντους.