Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων

Στην κάμερα της εκπομπή «I Love Σου Κου», μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δελτία ειδήσεων, αλλά και τον λόγο που ανεβάζει αρετουσάριστες φωτογραφίες της στα social media.

«Με γνωρίσατε από το Δελτίο Ειδήσεων και αν κάτσεις και υπολογίσεις όλα αυτά τα χρόνια που κάνω τηλεόραση που είμαι από το 2001, τώρα που το συνειδητοποιώ, έλεγα δελτίο 9 ολόκληρα χρόνια. Όταν έλεγα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Ε το 201415-16, έφυγα πολύ συνειδητά, είχα σχεδόν αρρωστήσει, είχε μαυρίσει η ψυχή μου. Τα αγαπώ, τα λατρεύω, είναι το πρώτο μου βήμα στην τηλεόραση. Δε ξέρω. Έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες και παραμέτρους το αν θα ξαναγυρνούσα σε αυτά. Πότε, για πόσο, πού;» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Όσον αφορά για τις φωτογραφίες που ανεβάζει άβαφη, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Υπάρχει το πώς νιώθει η κάθε γυναίκα. Οι επιλογές μας δεν είναι για να τις κρίνουν οι άλλοι, είναι για να τις κρίνουμε εμείς. Αν μια γυναίκα αισθάνεται όμορφα με τον τρόπο που επιλέγει να ανεβάζει τις φωτογραφίες της ή να κυκλοφορεί είναι απόλυτα θεμιτό. Εμένα με κάνει να νιώθω υπέροχα. Αν σε κάποιον δεν αρέσει δεν μπορώ να βοηθήσω, εμένα μου αρέσει, το κάνω γιατί νιώθω καλά».

Ενώ σχετικά με τις τηλεοπτικές κόντρες, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε: «Πολλές φορές στην ανάγκη να πούμε για κάτι που έχει κάνει ντόρο, στην ουσία δεν λέμε τίποτα. Χάνουμε την ουσία από άλλα πράγματα. Είναι ένα σημείο των καιρών. Προσωπικά θεωρώ ότι δίνω μία απόλυτα ειλικρινή και αυθεντική εικόνα του εαυτού μου στον κόσμο».