Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή μετά από 12 ημέρες απουσίας: «Οι διακοπές είναι σπουδαίο πράγμα»

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή μετά από 12 ημέρες απουσίας: «Οι διακοπές είναι σπουδαίο πράγμα»

Μετά από ένα διάλειμμα 12 ημερών η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η παρουσιάστρια γύρισε από τις διακοπές του Πάσχα με ανεβασμένη διάθεση και φανερά μαυρισμένη, καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα μεγάλο χαμόγελο.

«Αυτά είναι από τα λίγα από τα πολλά φιλιά που θέλω να σας δώσω και τη μεγάλη αγκαλιά που θέλω να σας κάνω από την τεράστια διάθεση που έχω. Είναι σαν να γυρίσαμε Σεπτέμβρη να ξεκινήσουμε εκπομπή. Οι διακοπές όσο είναι για τον καθένα είναι σπουδαίο πράγμα και πρέπει… Οι διακοπές δε σημαίνει ότι πρέπει να πας κάπου.

Οι διακοπές είναι ότι πρέπει να διακόπτεις το πρόγραμμά σου από ότι κάνεις κάθε μέρα. Θεωρώ πως όλοι οι άνθρωποι τις έχουμε ανάγκη, γιατί το μυαλό καθαρίζει και βρίσκεις τη διάθεσή σου σε μέγιστο βαθμό.

Καταλαβαίνω πάρα πολύ όλο αυτό που έγινε το Πάσχα, που όλος ο κόσμος προσπάθησε να κάνει κάτι διαφορετικό μετά από 2 χρόνια μιας κατάστασης περίεργης.

Αυτό το ξέσπασμα που… ρε παιδιά ζούμε σε μια χώρα που έχει πολλά προβλήματα, αλλά ρε παιδί μου λίγο να σε ρουφήξει ο ήλιος, λίγο να τον ρουφήξεις και εσύ, λίγο τα κοκαλάκια να μαλακώσουν. Αυτή η βιταμίνη D, που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, να ξεμπλοκάρει το μυαλό», είπε η Ελένη Μενεγάκη.