Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε ποτέ βραδινή εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε ποτέ βραδινή εκπομπή

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, ήταν η Ρούλα Κορομηλά.

Οι δύο γυναίκες μετά από 26 χρόνια κοινής τηλεοπτικής συνάντησης, βρέθηκαν πάλι μαζί και είχαν μία αποκαλυπτική κουβέντα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε ποτέ βραδινή εκπομπή.

«Είσαι 30 χρόνια στην τηλεόραση αλλά βέβαια στην ίδια ώρα. Το μεσημέρι και το πρωί..», είπε η Ρούλα Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη να απαντάει: «Άλλαξα πριν από 10-12 χρόνια όταν μου ζητήθηκε να αλλάξω ζώνη και το έκανα και είπα δεν θα γυρίσω πίσω».

Ενώ στη συνέχεια η Ρούλα Κορομηλά ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη τον λόγο που δεν έχει κάνει μια βραδινή εκπομπή.

«Αλήθεια θα απαντήσω. Πάλι παρακολουθώντας τη ζωή σου που πάλι είχες προηγηθεί, έβλεπα ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να σε εμπιστευτούν, ξεκινώντας κάτι που πάντα υπήρχε η σύγκριση με σένα. Έπρεπε να με αποδεχτούν και μέχρι να με αποδεχτούν, για να γίνω κι εγώ καλή, όχι καλύτερη, γιατί δεν είχα κάποιον προσόν εμπειρίας. Βλέποντας εσένα ότι είναι δύσκολο όταν κρατάς πολλά καρπούζια –και το πρωί, και το βράδυ, και σόου- δεν θα με βοηθούσε στο να κάνω οικογένεια.

Όταν αυτό το κατάλαβα γύρω στα 30 μου, είπα “εγώ τι θα αντέξω περισσότερο; Θα μου αρέσει αν δεν έχω έναν άνθρωπο κι αν δεν κάνω και παιδιά;”, οπότε είπα “κάτσε, μην αφήσεις τίποτα για αργότερα αφού το θέλεις και το έχεις ανάγκη”. Και έτσι πέρασαν τα χρόνια. Μέχρι τα 40 έκανα αυτή τη διαδρομή, την οικογενειακή. Και πάλι ζορίστηκα. Σκέψου να είχα και βραδινά προγράμματα και να είχα και τέτοια, άλλες αγωνίες.

Υπήρχαν φορές που πιέστηκα πολύ, έλεγα μα που τη βρίσκω τη δύναμη. Εσύ πιέστηκες ποτέ; Δεν κλαίγομαι, έχω περάσει φανταστικά και έχω ευχαριστηθεί τη διαδρομή. Δεν ξέρω τι καταλαβαίνει ο κόσμος όταν μας βλέπει σε ένα λαμπερό περιβάλλον», είπε η Ελένη Μενεγάκη.