Η Έλενα Κρεμλίδου και ο James Καφετζής βγήκαν από το νοσοκομείο και μίλησαν για τους λόγους που νοσηλεύτηκαν

Η Έλενα Κρεμλίδου και ο James Καφετζής βγήκαν από το νοσοκομείο και μίλησαν για τους λόγους που νοσηλεύτηκαν

Στην έναρξη του νέου επεισοδίου του Survivor, έγινε γνωστό πως η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου και ο James Καφετζής από την ομάδα των Μαχητών, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Στη συνέχεια και λίγο πριν αρχίσει το νέο αγώνισμα η Έλενα και ο James επέστρεψαν στο reality επιβίωσης και εξήγησαν τους λόγους νοσηλείας τους.

«Νομίζω λιποθύμησα χθες. Εν τέλει η πίεσή μου ήταν σχετικά καλή αλλά είχα θέμα αφυδάτωσης. Πέρασα όλο το βράδυ στην κλινική. Κοιμήθηκα πάρα πολύ, το είχα ανάγκη και επίσης πήρα πάρα πολλές βιταμίνες και είμαι καλύτερα σήμερα», είπε η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου.

Από την πλευρά του ο James Καφετζής δήλωσε: «Χθες Γιώργο είχα αβάστακτους πόνους στο στομάχι. Μεταφέρθηκα στην κλινική και όταν με είδε ο γιατρός, επειδή του θύμιζα κάτι σοβαρό, με πήραν αμέσως για εξετάσεις. Πήγα έκανα και μαγνητική και κάτι άλλα τεστ. Ευτυχώς δεν ήταν αυτό που νόμιζε ο γιατρός απλά δεν ήθελε να το ρισκάρει και τον ευχαριστώ. Σήμερα είμαι μια χαρά, Δόξα τω θεώ υγεία πάνω από όλα και έχω πει στους δικούς μου όταν δω ότι και με παίρνει θα πετάξω λευκή πετσέτα γιατί η υγεία πάνω από όλα».