Η έκπληξη του αδερφού της Σίσσυς Χρηστίδου για τα γενέθλια της και το μήνυμα στους γονείς της

Η έκπληξη του αδερφού της Σίσσυς Χρηστίδου για τα γενέθλια της και το μήνυμα στους γονείς της

Τα γενέθλια της έχει στις 12 Σεπτεμβρίου η Σίσσυ Χρηστίδου και στην έναρξη της εκπομπής της στο Mega, οι συνεργάτες της της είχαν ετοιμάσει ένα συγκινητικό αφιερωματικό βίντεο, ενώ στη συνέχεια της έφεραν και την τούρτα γενεθλίων.

Ενώ η παρουσιάστρια είχε μια απρόσμενη έκπληξη, καθώς στο πλατό μπήκε ο αδερφός της, Γιάννης που θέλησε να της ευχηθεί και on air.

Μάλιστα, ο Γιάννης Χρηστίδης μιλώντας για την αδερφή του αποκάλυψε πως στο παρελθόν οι δυο τους δεν ήταν πολύ κοντά, αυτό ωστόσο άλλαξε όταν η παρουσιάστρια έφυγε στα 18 της από το σπίτι.

«Η Σίσσυ είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος. Δεν έχει κάτι να κρύψει. Αφού είμαστε ειλικρινείς να πω την ιστορία τη δικιά μας. Μέχρι να φύγει από το σπίτι δεν ήμασταν και τα πιο αγαπημένα αδέρφια. Μόλις έφυγε στα 18 της, άρχισε να μου λείπει. Οπότε αρχίσαμε να έχουμε μεγαλύτερη επαφή. Δε με ήθελε στις παρέες της όταν ήμουν μικρός. Τώρα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Ξέρω τα πάντα και ξέρει τα πάντα» είπε ο Γιάννης Χρηστίδης.

Από την άλλη, με αφορμή απευθείας σύνδεση της εκπομπής με τη Θεσσαλονίκη, η Σίσσυ έστειλε τα χαιρετίσματά της στους γονείς της, λέγοντας:

«Να στείλουμε ένα μεγάλο φιλί στους γονείς μας που μας βλέπουν και στην αιματολογική πτέρυγα του Παπανικολάου».