Η Δώρα Χρυσικού κατέθεσε μήνυση εναντίον του Γιώργου Κιμούλη και συναδέλφων της

Η Δώρα Χρυσικού κατέθεσε μήνυση εναντίον του Γιώργου Κιμούλη και συναδέλφων της

Όπως έγινε γνωστό, μήνυση εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη και άλλων προσώπων για ψευδή καταμήνυση και για ηθική αυτουργία σε άλλες καταθέσεις, κατέθεσε η Δώρα Χρυσικού.

Μάλιστα, η ηθοποιός που πήγε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, κ. Στέλιο Παναγιωτάκη, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την υπόθεση.

«Είμαι καλά. Απλώς εγώ όλο αυτό το διάστημα έχω κρατήσει χαμηλούς τόνους, όπως και η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και εγώ οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, να υπερασπιστώ την αλήθεια. Δεν θέλω να φιμώνονται ούτε τα θύματα, ούτε οι μάρτυρες. Έχω και πείσμα και θέληση και αυτή η δικαστική διαμάχη δεν έχει γίνει με δική μας πρωτοβουλία.

Ουσιαστικά εμείς έχουμε κληθεί να υπερασπιστούμε την αλήθεια μας και τους εαυτούς μας. Αυτή ήταν μία δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Γιώργου Κιμούλη και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Φυσικά και δεν το έχω μετανιώσει. Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ, αν δεν έλεγα την αλήθεια» τόνισε η Δώρα Χρυσικού.