Η δημόσια συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Ρούλα Ρέβη

Η δημόσια συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην Ρούλα Ρέβη

Δημόσια συγγνώμη θέλησε να ζητήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Ρούλα Ρέβη μέσα από το «The 2Night Show».

Μάλιστα, αφορμή ήταν κάποιες δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η φωτογράφος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε σε μια ερώτηση που είχε κάνει στο παρελθόν ο παρουσιαστής στον σύζυγό της και την είχε ενοχλήσει.

«Θέλω να απαντήσω δημοσίως κάπου. Θα αδράξω την ευκαιρία. Έχω πει κάτι στο παρελθόν και έχω στεναχωρήσει έναν άνθρωπο. Έχει να κάνει με την κ. Ρούλα Ρέβη που είναι παντρεμένη με τον Αποστόλη Τότσικα. Μια πολύ ωραία οικογένεια.

Κάπου ήταν καλεσμένη η Ρούλα Ρέβη και είπε, “όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε. Δε μου άρεσε εκείνη η ξεκάθαρη ερώτηση για τη διαφορά ηλικίας μας δημόσια. Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι”.

Αν έχω κάνει κάτι τέτοιο θέλω να ζητήσω συγγνώμη και κακώς τόσα χρόνια δεν το έχω λύσει. Για όλα έρχεται η στιγμή. Το περίμενα πραγματικά. Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί πάνω στην ροή της κουβέντας… δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Μπορεί να μου ξέφυγε κάτι από τις τόσες συζητήσεις και θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη, αν στενοχώρησα την κυρία Ρέβη. Και το εννοώ αυτό.

Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και μπορεί να μην τα καταφέρνω καμία φορά επάνω στην ροή της κουβέντας να μην τα καταφέρνω. Δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, το ανοίγω για να το ξορκίσω. Ελπίζω να είστε καλά και ευτυχισμένη με την οικογένειά σας. Στεναχωρώ κάποιους άθελά μου…» εξήγησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.