Η δημόσια παράκληση της Άντζελας Γκερέκου για το μνημόσυνο των σαράντα ημέρων του Τόλη Βοσκόπουλου

Η δημόσια παράκληση της Άντζελας Γκερέκου για το μνημόσυνο των σαράντα ημέρων του Τόλη Βοσκόπουλου

Όπως έγινε γνωστό, την Δευτέρα 19 Ιουλίου ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 81 ετών.

Ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, την ημέρα που περίμενε να πάρει εξιτήριο.

Τόσο η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, όσο και η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως πλέον δεν βρίσκεται ανάμεσά τους.

Ενώ την Κυριακή 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο των σαράντα ημέρων από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Μάλιστα, η Άντζελα Γκερέκου γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως το μνημόσυνο θα τελεστεί στο Α΄ νεκροταφείο Αθηνών και ζήτησε από όσους θέλουν να παρευρεθούν, να τηρήσουν τα μέτρα για τον κορονοϊό.

«Αύριο 22 Αυγούστου στις 12.15 θα πραγματοποιηθεί στο Α νεκροταφείο Αθηνών το μνημόσυνο των σαράντα ημερών του αγαπημένου μας Τόλη. Όσοι επιθυμούν να προσέλθουν παρακαλούνται να τηρούν τα μέτρα προστασίας για την υγεία όλων. Σας ευχαριστούμε πολύ», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στο post της.