Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτει το όνομα του συντρόφου της και το λόγο που βαφτίστηκε δύο φορές

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτει το όνομα του συντρόφου της και το λόγο που βαφτίστηκε δύο φορές

Στην κάμερα της εκπομπής “Love it”, μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο της και αποκάλυψε το όνομα του συντρόφου της και τον λόγο που βαφτίστηκε δύο φορές.

«Το νυφικό μου έχει ξεκινήσει και ετοιμάζεται. Θέλουμε ακόμα ένα μήνα και κάτι στο περίπου μέχρι να το ολοκληρώσουμε γιατί δε θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα. Θα είναι πληθωρικό, τεράστιο αλλά προσπαθώ να δω πως δε θα εκτοξεύω τον γαμπρό εδώ και εκεί. Συζητάμε για την ίδια εκκλησία που μου έκανε την πρόταση γάμου και δεν είναι άλλη από τον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι.

Δεν έχουμε κλείσει την ημερομηνία ακόμα αλλά θα θέλαμε να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα. Εμένα μου αρέσει το 13. Αν ήταν στο χέρι μου θα τον έπαιρνα από το χέρι και θα πηγαίναμε να παντρευτούμε και γειά σας. Κουμπάρα μου ήταν να είναι μια παιδική μου φίλη, η Χρυσηίδα αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζουμε ένα εκκλησιαστικό θέμα που έχει να κάνει με το παλιό και νέο ημερολόγιο. Λίγο αναστατώθηκα.

Θέλω να με παντρέψει κάποιος με τον οποίο έχω περάσει μεγάλο μέρος της ζωής μου. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου, κοίταζα αλλού και γυρνάω και τον βλέπω να γονατίζει. Νόμιζα ότι έσκυψε για τα κορδόνια του. Δεν κατάλαβα αλήθεια τι κάνει. Πήγε να μου βάλει αμέσως το δαχτυλίδι χωρίς να μου πει τίποτα. Είπα το ναι τσιριχτά. Το παιδί είναι στα άμεσα σχέδιά μας μετά τον γάμο. Δεν είμαι έγκυος. Η πρόταση γάμου έγινε καθαρά από αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Το όνομά μου μετά τον γάμο θα είναι Δήμητρα Αλεξανδράκη Κων..», αποκάλυψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη λέγοντας πως τον σύντροφό της τον λένε Δημήτρη.