Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο, το κρίμα είναι να σε αρρωσταίνει η ίδια σου η οικογένεια»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο, το κρίμα είναι να σε αρρωσταίνει η ίδια σου η οικογένεια»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως διανύει μία δύσκολη περίοδο.

Συγκεκριμένα το μοντέλο και επιχειρηματίας, εξήγησε πως το τελευταίο διάστημα την απασχολούν κάποια προσωπικά ζητήματα και η ψυχική της κούραση την έχει εξαντλήσει χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Τελείωσα τη δουλειά πριν λίγο, πάω να μαζευτώ σπίτι. Παιδιά, περνάω πραγματικά πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω, αυτή η αρρώστια δε λέει να φύγει. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο. Εκεί που παίρνω φόρα να κάνω πράγματα, μετά κάνει μια φραπ και με κατεβάζει πάλι κάτω. Κλείνει η φωνή μου, με πιάνει το κεφάλι μου, τα πάντα. Πότε θα φύγει αυτό το πράγμα;» λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο βίντεο της.

«Δε με καταβάλει η σωματική κούραση αλλά η ψυχολογική. Νιώθω ότι αυτό με αρρωσταίνει. Το κρίμα είναι να σε αρρωσταίνει η ίδια σου η οικογένεια» σημειώνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην λεζάντα.