Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε τον πρώτο άνθρωπο που έμαθε ότι παντρεύεται

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε τον πρώτο άνθρωπο που έμαθε ότι παντρεύεται

Την έκπληξη έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αιφνιδίασε τους followers της όταν ανακοίνωσε ότι παντρεύεται.

Συγκεκριμένα δείχνοντας μέσω Instagram το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της, το μοντέλο υποκάψε τα ευχάριστα νέα.

«Ο άνδρας των ονείρων μου .. ο καλύτερος φίλος μου .. την ημέρα των 31 γενεθλίων μου , μου ζήτησε να τον παντρευτώ , να μας ευλογήσει ο Θεός, να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια ! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό!», έγραψε η Δήμητρα, ανεβάζοντας παράλληλα μια φωτογραφία με το χέρι της να είναι ενωμένο με το δικό του.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εδώ και αρκετό διάστημα έχει βρει και πάλι τον έρωτα, ωστόσο κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση της ανακοίνωσης του γάμου της, επικράτησε φυσικά πανικός και τα σχόλια ήταν αμέτρητα. Ανάμεσα σε αυτά και της Ιωάννας Τούνη, με την οποία οι δυο τους είναι κολλητές.

«Το ήξερα πρώτη» έγραψε η Ιωάννα, με την Δήμητρα να αποκαλύπτει πως το πρώτο άτομο που έμαθε για τον γάμο της ήταν ο πατέρας της.

«2η το έμαθες. Πρώτος ο μπαμπάς μου και εδώ θα πω ότι σε πήρα Facetime και περπατούσες στο δρόμο και έκατσες κάτω σε ένα πεζοδρόμιο μέσα στον κόσμο. Σ΄αγαπώ αγαπημένη μου. Και στα δικά σου γυναικάρα μου» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.