Η διευκρίνιση του Victor Vernicos για τη δήλωση ότι θα έδινε “δύο βαθμούς” στην εμφάνιση της Κύπρου στη Eurovision 2023

Η διευκρίνιση του Victor Vernicos για τη δήλωση ότι θα έδινε "δύο βαθμούς" στην εμφάνιση της Κύπρου στη Eurovision 2023

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» της Δανάης Μπάρκα, μίλησε ο Victor Vernicos.

Ο νεαρός τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στη Eurovision στο Λίβερπουλ και την προσωπική του βαθμολογία, ενώ είπε πως θα έδινε δύο πόντους στην συμμετοχή της Κύπρου και το 12αρι του στην Πορτογαλία.

«Θα έδινα δυο στην Κύπρο εξετάζω από την εμπειρία μου. Είναι υψηλό το δύο, μου αρέσει πάρα πολύ. Με τον εκπρόσωπο της Κύπρου γίναμε φίλοι είναι πολύ καλό παιδί τον αγαπώ. Πιστεύω θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά», είπε ο Victor Vernicosκαι πρόσθεσε: «Το 12αρι μου θα το έδινε στην Πορτογαλία, μέσα στο στάδιο η ενέργεια ήταν πολύ ωραία».

Ωστόσο, ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξεκαθάρισε τη θέση του για τη δήλωση ότι θα έδινε δύο βαθμούς στην Κυπριακή συμμετοχή.

«Γεια σας παιδιά! Στη συνέντευξη έδωσα 2 βαθμούς στην Κύπρο και το 12αρι μου, αφού βαθμολόγησα ποια εμφάνιση κατά την γνώμη μου, μου άρεσε το βράδυ του τελικού.

Αυτό σημαίνει 9η συνολικά σε όλο τον διαγωνισμό, μια καταπληκτική θέση στην οποία δεν κατάφερα να φτάσω φέτος.

Η Κύπρος ήταν εκτός 10αδας του διαγωνισμού.

Πιστεύω ότι η Κύπρος έπρεπε να είναι στην 10αδα, νομίζω ότι ήταν απίστευτος και αγαπώ τον Andrew Lamprou και την Κύπρο στην φετινή Eurovision», έγραψε ο Victor Vernicos.